2007. augusztus 23., csütörtök

Csak úgy

Anna még mindig nagyon pöttyös.Azt mondja a bőrgyógyász, hogy rovarcsipés-allergia, jó sokáig tart, és ha közben megcsipi valami, újabb kiütések jönnek ki, vagy fellángolnak a régiek. Igy is van. Úgy várom már, hogy elmúljon! Kenegetjük, kap Fenistil cseppet, nem visszük napra, befújjuk Off-fal..., egyelőre minden hiába.
Amúgy kis ügyes, már feláll rajtunk, ha leülünk, ledőlünk a földre és ránk mászhat.


Jókedvű, beszédes, esténként lefekvésnél viszont sokat sir mostanában. És azt sem szereti újabban, ha az étkezések alatt neki a járókában teritünk plüssálatokkal.
Teritenék én mást is, de semmit nem eszik meg. Már 8 hónapos és még semmit nem fogadott el, még vizet sem.

Julcsi nagyon önálló, szeret tenni-venni, rakosgatja az állatkáit, rajzolgat. Persze még jobb, ha anya vagy apa rajzol és ő kiszinezgeti (meg magát is).
Bohóckodni is szeret.

Mostanában sokminden nem jó úgy, ahogy mi csináljuk: ha egy falatot teszek a kanálra, ő leveri róla, mert neki másik falat kell. Nekem végülis mindegy:)

Annával nagyon sokat foglalkozik. Játszik vele, megmutatja neki a játékokat, magyaráz. Elveszi Anna játékait, de kezdi megtanulni, hogy akkor adjon egy másikat. Elég gyakran feldönti Annát, aki persze olyankor azonnal sirni kezd. Néha rugdossa is, meg piszkálja. Ezt rossz látni. Sokat perlekedünk emiatt. Ugyanakkor jó látni, hogy mennyire figyelnek egymásra, örülnek egymásnak.


Nincsenek megjegyzések: