2007. október 26., péntek

Ez+az

Julcsi továbbra is nagyon szórakoztató egyéniség. Kacarászva tudatja: hülyéskedek, és olyankor nagyokat szökdécsel, viháncol.
Aranyosan énekelget, ritkán a tanult dalokból, gyakrabban pedig maga költötte éneket, amiben hemzsegnek a szereplők: kutya, cica, pelikán...
Viszont visszababásodott: ismét pelenkás lett és egyáltalán nem érdekli, hogy vécébe pisiljen. A kakit viszont csak a vécén intézi.
Az az igazság, hogy amikor egyértelműen (bepisiléssel) jelezte, hogy pelust akar, kis ellenállás után feladtam a küzdelmet, mert egyszerűbb volt nekem is. Nagyon sokat iszik, sokat pisil, félóránként jártunk vécére és Anna mindig jött utánunk. Ez nyáron még nem volt probléma, de a hideg kövön már nem kellene négykézláb mászkálnia.

Anna is nagyon mókás kedvében van mostanában. Elindul, visszanéz rám és elkezd teperni, jelezvén, hogy kergessem. Persze rögtön négykézlábra ereszkedem és elkezdünk kergetőzni, olyan ellenállhatatlan a kis csibész. Ő meg jóóóó nagyokat kacag.
Nagyon egyértelmű jelzései vannak arra, amit akar: kergetőzni, lámpát felkapcsolni, táncolni, csákózni (tenyerünket összecsapni), cicákat megnézni, Marika néninél a kitömött madarat, faliórát megnézni...
Továbbra sem nagyon eszik meg semmit. Már a sütőtökös almát sem komálja annyira. Néha lecsúszik 1-1 falat sütőtök, csipkebogyómassza, répa, de továbbra is csak a kölesgolyót kedveli az anyatejen kivül.

Nincsenek megjegyzések: