2007. december 3., hétfő

Keresztelő

Tegnap volt Anna keresztelője, a monori református templomban keresztelte Schaller Tamás. Julcsit annak idején Pesten, az Üllői úton keresztelte Székely János atya (akit a Sant'Egidio révén ismerek), katolikus templomban. Tulajdonképpen nem bánom, hogy egyikük református, másikuk katolikus lett, ez legalább kifejezi, hogy nem tartjuk olyan fontosnak a különbségeket.

Mariann és Tibi lettek a keresztszülei.
Kapott tőlük egy nagyon szép dobozt, amiben a babadolgait gyűjtögethetjük. Eddig is gyűjtögettük, nejlonszatyorban, igy most végre méltó helyre kerülnek.
Nagyon szép volt Anna a rózsaszín ruhácskájában. Egészen a szertartás kezdetéig jókedve volt, sajnos a türelme épp az istentisztelet kezdetén fogyott el. Nem csodálom, nagyon rosszul aludt előző éjjel, és már álmos volt. Bezzeg aztán a gyerekmegőrzőben a kicsik között feléledt, virgonckodott, esze ágában sem volt aludni.
Itt volt nagypapi, Erzsi, és Tibiék lányai. Elég rossz képeket készitettünk, mint minden fontos eseménykor. Kiválóan meg tudjuk örökiteni a fürdést, kakilást, evést, de a különleges alkalmakkor a nagy igyekezetben valahogy mindig rosszul sikerülnek a képek.


Nincsenek megjegyzések: