2008. augusztus 15., péntek

Tiszadob

Megismételjük a tavaly nyári programot, igy a Balaton után Tiszadobon nyaraltunk. Igaz, Karcsi most játszott is, nem is akárhogyan, tavaly valóban csak nyaraltunk.
Ezúttal a kastélyban laktunk, a lányok nagyon élvezték a nagy tereket, jókat rohangáltak. Julcsi egy szempillantás alatt képes eltűnni a szemem elől, elég ijesztő néha.
Tóth Pistáéknál ismét nagyon jól éreztük magunkat, Ildikó fincsiket főzött, Tóth Pista pedig még bébiszittelt is, hogy Karcsi koncertjét meg tudjam hallgatni. Köszönet érte, nagy segitség volt. Olyan jó, hogy ott is van hová "hazamenni".
Anna rákapott a fürdésre. A Balatonért egyelőre nem lelkesedik, de a Tisza holtág nagyon tetszett neki, ússzunk, ússzunk, és pancójunk, pancójunk felkiáltásokkal jelezte vizigényét. Julcsi is nagyon élvezte, annyira, hogy egyszer nagy bátran belerohant úszógumi nélkül, akkor kaptam el, amikor már az orráig ért a viz.
Vidám nyaralás volt, igaz, elszomoritott minket egy kis affér nagypapival, de reméljük, rendeződik és a lányok ismét boldogan nagypapizhatnak.


Nincsenek megjegyzések: