2008. október 31., péntek

Játék

Meghivást, kaptam a bűvös hetes játékra, Kriszta, köszönöm.
El kell árulnom hét dolgot magamról (miután belinkeltem, aki meghivott), és aztán tovább kell adnom a kérdést másik hét blogirónak, akiket megnevezek, és értesitem őket a saját blogoldalukon.

Eddig főleg a lányokról, irtam, de nem bánom, kezdjük:

1. Már egyetemista korom óta gyerekre vágyom, mégpedig lánygyerekre. Duplán is teljesült a vágyam, nem is akárhogyan, igaz, kicsit várni kellett rá.

2. Tizennyolc éves koromig rettentő szégyenlős voltam, igyekeztem megbújni, elmenekülni az esetleges kérdések elől, mára már kinőtt a csipám. Talán inkább a nagyszájú kategóriába tartozom, legalábbis nem adnak el a hátam mögött.

3. Egyáltalán nem értek a zenéhez, ezt mindig is sajnáltam, de mostanában egyre kínosabb, egy zenész férj mellett, és a lányok mellett, ha örökölték a tehetséget, hamar rájönnek, milyen hamisan énekelek. Most még szeretik hallgatni, de ketyeg az óra.

4. Szeretem a verseket, és egyre kevesebbet tudok róluk, belőlük, ezen változtatni kell. Az olvasás észrevétlenül kiszorult az életemből, átvették a helyét a gyerekek. Azt hiszem, nem tudok egyszerre több dologra folyamatosan figyelni.

5. Szeretek főzni, de nem szeretem, ha mindennapos kötelesség.

6. Szeretek társaságban lenni, barátkozni, sokan jönnek hozzánk látogatóba, olyankor nagy társaság is. Kedvelem a különleges embereket, még ha nem könnyen elviselhetőek is.

7. Még mindig keresem, mit is szeretnék dolgozni: voltam már tanár, tolmács, irtam interjúkat, jelenleg leginkább forditok, ezt (is) szeretem.

Kiváncsi vagyok Marina, PLF, piszke válaszaira. Többet nem jelöök meg, már sok embernél járt a játék, akik pedig személyes naplóként irnak blogot, már épp eleget elárultak magukról.

Nincsenek megjegyzések: