2008. október 29., szerda

Őszi szünet

Őszi szünet van az oviban, igyekszünk minden percét élvezni, ha már az időjárás ilyen kegyet gyakorol felénk, hogy süt a nap, kellemes langyos meleg van.

Tegnapelőtt elkészült a leendő házunk alapja, azaz megszűnt az átjárhatatlanság, ismét lett kertünk. Gyorsan szerveztem egy bababulit, fergeteges volt. Anna egész nap pörgött, aztán éjjel 12 és fél órát aludt, mint még soha. Julcsi is élvezte, naná, hiszen az ő korosztálya volt, és ráadásul még Flóra is átjött, aki nélkül nem buli a buli.


Ma játszóház, aztán séta Tetén, gyűjtöttünk bogyókat, növényeket koszorúkhoz, amelyek az elkövetkező napok programjait látva talán soha nem készülnek el.

Holnap Julcsival Misi mókus, bábszinház, Anna meg Karcsival zongoranézőbe megy.

Holnapután ismét bababuli, ezúttal vendégként, aztán Alma koncert.

Történt valami a lányokkal: megnőttek. Na jó, csak egy kicsit, de ahhoz épp eléggé, hogy kevesebb feszültség legyen bennem, ha tervezek velük valamit, akár egy itthoni semmittevést, akár boltba-menést, akár valami programot, akár sétát. Nagyon-nagyon helyesek, kedvesek, és csak néha-néha hisztiznek (már ahhoz képest, hogy a nap huszonnégy órából áll). És szivderitően jól játszanak egymással, nagyokat kacagnak együtt.

Nincsenek megjegyzések: