2009. augusztus 2., vasárnap

Nagyapis hétvége

Ismét nagypapis hétvége volt, ráadásul apukám ma is itt alszik, aminek Julcsi nagyon örül. Reggelente átköltözik mellé az ágyba az utolsó 1-2 órácska alvásra. Azt hiszem, ez mindkettőjüknek nagyon jólesik. Kiváncsi vagyok, mi lesz, ha majd Anna is csatlakozik, és nagypapi ágyán megindul az a vándorlás, aminek a mi ágyunkon valami csodával határos módon sikerült véget vetnünk. Egy-egy éjjel három-négyféle formációt is kipróbáltunk, aztán rendszerint Karcsi átkerült a gyerekszobába és meg maradtam a kicsikkel a nagyágyon. Most már a gyerekszobában alszanak. Én nem bánnám, ha hajnalonta átjönnének, de valahogy ez a variáció kimaradt, éjfél körül jöttek át régebben és az ágy csak 140 centi széles. Még most is úgy érzem, kellene egy szélesebb ágy, jönnek ők még a mi utcánkba.
Na, szóval voltunk a gyömrői strandon és végre mindkét lány örömmel pancsolt karúszóval és úszógumival a mélyvizben is. Persze csakis megerősitett szülői-nagyszülői felügyelettel.
Ma pedig a kertben pancsoltunk a szokásos kis csónakunkban, aztán sétáltunk a városban, végül Mariannéknál vacsoráztunk és kiskutyát simogattunk. Gyanús, hogy az emlitett kiskutya nálunk fog kikötni, Julcsi már nevet is adott neki: Muffin. Muffin egyelőre kis pöttöm, de attól félek, óriásira nő majd. Ráadásul Karcsi szerint a kutya mellé rögtön kell két macska is, hogy időben összebarátkozzanak. Még barátkozom a lehetőséggel.

1 megjegyzés:

Freemam írta...

KELL!!!!! A kutyus is és a cicák is!
Hidd el, hogy felejthetetlen élményeket adsz nekik, bár azt el kell ismernem, hogy sok felelősség, nagy munka.......
Viszont a kertes házzal járnak az állatok is, nem csak a szárított zöldésgek! (Amik egyébként pedig nagyon nyammmmin néztek ki)