2010. február 11., csütörtök

Farsangi mulatságMa volt az oviban a várva várt farsang. A lányok először egyszarvú szárnyas pónik akartak lenni, ezt valahogy ügyesen hallgatásba burkoltam, mert elég kilátástalan volt számomra elkésziteni. Végül Julcsi tavaszhozó angyalként indult el az oviba és tavasztündérként érkezett meg, Anna pedig sellőlány lett, bár kacérkodott Julcsi tavalyi oroszlánjelmezével is. Idén csak a rózsakoszorú volt saját készitésű, filcből vartam a rózsákat. A többit turkálóban vettem.

A tündér gondolkodik, kit varázsoljon el:


A sellő még bizonytalan, be akar-e menni a csoportba, és hangoztatja kedvenc szavát: anyával, anyával:


Julcsi már átlényegült tündérré:


A sellő mégis bement, és Piroska kérésére még be is mutatkozott:


Amúgy unott arccal nézelődött, kaptak kis ajándékot, külön kiselőadás volt, ahogyan grimaszolva kiment érte. Úgy tűnik, ő igazán csak azokat az előadásokat szereti, ahol ő főszereplő:


Krisztának sikerült a pónijelmez:


Játékos kedvű Julcsi-óvónénik, egy angyal és egy cica (Anna csoportjában Piroska és bohóc):


Tündér és boszorkány a mulatság hevében együtt táncolt:

1 megjegyzés:

Garffyka írta...

Tündériek! Ilyen tavasztündér biztos elhozz a várva várt tavaszt és a kis sellő még a legmorcosabb óceánt is megszelídítené :)
Sajnos nálunk az oviban nem lehetett bemenni szülőknek, fényképezni sem, így maradtak az itthon készült képek, és az öröm, hogy Manó nagyon élvezte, hogy Roary jelmezben lehetett egész nap! Meg az ovisfarsang előtti és utánni napokon itthon is :)