2010. február 22., hétfő

Köhögés

Azt hittem, idén megússzuk. Anna tavaly négy hónapon át folyamatosan köhögött, kéthetente betegeskedett itthon. Idén szinte semmi bajuk nem volt, egyszer egy kis influenza, most februárban megint valami virus, de nagyon enyhe tünetekkel. Arra gondoltam, hat a reggeli vitaminbomba, frissen facsart narancslébe C-vitamin, Béres csepp és Vigantol.
Sajnos most elkezdődött a köhögés. Már a múlt héten, épp szinházba menet az autóban kezdődött (szerencsére az előadás alatt egész jól volt), de egy-két nap alatt vége szakadt, hogy aztán egy héttel később újult erővel támadjon. Szegény egész hétvégén annyit köhögött, hogy alig tudott beszélni. Görcsösen, ugatósan. Most görcsös, hurutos, de javul. Nincs egyéb tünet, tüdeje tiszta, torka sem piros, láza sincs. Most épp náthás, de legtöbbször még ez sem. Szeretném, ha kilábalnánk ebből, végleg.

3 megjegyzés:

Kriszta írta...

Sajnálom nagyon. Jobbulást Annának!

aarkus írta...

Ó, néha azt gondolom, hogy a köhögés rosszabb, mint a láz. Gyors, gyors gyógyulást kívánok!

Anyul írta...

Jobbulást Annának!
Sorstársak vagyunk, én is sokat köhögök. Már figyelem a dolgot egy ideje, szerintem ha a garatra csorog hátul a váladék, az borzasztó irritáló, és attól is lehet köhögni, nem is kicsit, szinte a fulladásig...
A köhögés rosszabb mint a láz és a nátha együttvéve :(:(:(