2010. április 25., vasárnap

Hétvégi események

Igazán élménydús hétvégét tudhatunk magunk mögött. Szombat délelőtt Noémi névnapját ünnepeltük a Katica játszóházban, szuper ugrálóváron töltötték a lányok a buli első óráját, alig akartak lejönni. Ennyit ugrabugrálni még nem is láttam őket.
Délután elmentünk Kata néni esküvőjére. Kata néninek én lehetnék néni, de a sors úgy hozta, hogy ő a néni, hiszen Julcsi óvónénije. Julcsi már nagyon várta, és arról ábrándozott, hogy amikor meglátja, odaszalad hozzá és átöleli. Próbáltam felkésziteni rá, hogy ez elég valószerűtlen, hiszen mindenki körülötte forog majd, de szerencsére megvalósult az álma és tényleg odamehetett hozzá az esküvő előtt. A szertartást nehezen viselték a lányok, Julcsi becsapva érezte magát. Nem tudom, mit hitt, de legközelebb majd jobban beavatom a részletekbe. Végül azonban nagyon jól sikerült a délután, volt rizsszórás, galambröptetés, aztán játszóterezés és fagyizás is.
Ma délelőtt pedig elmentünk hármasban a könyvfesztiválra, ahol remek programokon vettünk részt. Láttunk szinházi előadást, hallgattunk Gryllus koncertet,és a lányokból igazi hercegnőt varázsolt egy arcfestő.

Sajnos csak a gyereksátorba jutottunk be, de az kellemes csalódást okozott, nem volt tömeg, a büféseken kivül igazán kedves, gyerekszerető emberekkel találkoztunk, szép könyvet, cédét és Kicsoda, micsoda? játékot vettünk. Nagy meglepetésemre kiderült, hogy az egyik kedves gyerekkönyvkiadómat egy volt kollégám működteti, mesélt is a lányoknak a könyvekből.

1 megjegyzés:

Garffyka írta...

Azok a hatalmas tündérszemek! :)