2010. október 3., vasárnap

Családi vasárnap

A családi rajzról Julcsi megjegyezte, jó lenne, ha az életben is lennénk így négyen együtt, mint a képen. És valóban, szinte soha nem megyünk négyesben sehova. Nem unatkozunk, sok élménnyel telünk meg hétről hétre, de vagy hármasban megyünk, vagy négyen, de másokkal együtt. Sürgősen cselekedni kell, ha egy kislány ilyen szépen megfogalmazza jogos vágyát, hát cselekedtünk.
Vasárnap délelőtt útra keltünk, elmentünk a gyömrői tóhoz sétálni, falevelet és gesztenyét szedni. Nagyon élvezték, már az első lépéseknél ugrándoztak, viháncoltak. Na nem mindenki, Karcsi nem egy séta- és friss levegő-rajongó, de kibírta ő is. Igaz, a séta és az ebéd arányát ügyesen kellett megszabni, hogy senkit ne érjen csalódás. Igen, mert azt terveztük, hogy utána beülünk valahova ebédelni. A tónál elmulasztottuk a lehetőséget, utána Monoron próbáltunk éttermet találni, ez elég hosszú keresés után sikerült csak, és bár nem a legideálisabb hely volt, de jól éreztük magunkat és a lányok is bebizonyították, hogy egészen emberszabásúak lettek, be lehet ülni velük ebédelni, csak néha-néha keltenek túlzott feltűnést.
Már tervezem, hogy késő ősszel-télen majd úgy is elmegyünk valahová négyesben, hogy ott alszunk. Karcsinak még nem mondtam, de majd itt elolvassa:) Mert nyaralni is mindig úgy megyünk, hogy vendégségben vagyunk valakinél, ami szuper, de néha jó lenne, ha csak mi lennénk.

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

naa ! hova megyük ?