2010. december 22., szerda

Készülődés

Volt szülinapi zsúr játszóházban, ovis karácsony, van készülődés, sütés-főzés, de csak módjával. Énekelgetjük a karácsonyi dalokat, tanuljuk a versikét a templomi karácsonyra.

Julcsi kedvenc óvónénijeivel. Jaj, mi lesz velünk, ha mindketten elmennek... Meg Flóra is, aki jövőre iskolás lesz.Annáék énekeltek és pásztorjátékot adtak elő. A képen nem tudom nem észrevenni, hogy a standard méretűnek számító lányom sem egy égimeszelő (kortárs csoport):

Megtisztelő felkérést kapott a Mária-szerepre, de csak a fejét ingatta némán és majdnem sírva fakadt. Mintha csak magamat látnám kislánykoromban. Sőt, nagylánykoromban is.
Lett hát belőle angyal:Li Zhentől kaptak karácsonyi ajándékot, stílusosan kínai zenélős játékfigurákat a kínai piacról, de ez így szép kerek, hiszen ő is kínai, és szeretettel adta. A lányok pedig nagyon örültek neki. Julcsi azonnal előhozott egy családi örökségből származó fakarkötőt és egy festményét, hogy viszonozza az ajándékot. Nagyon szeret ajándékozni, neki úgy igazán öröm az ajándék, ha ő is adhat.

Nincsenek megjegyzések: