2011. október 4., kedd

Görkori

A lányok megtanultak görkorizni. Meglehetősen mókás, ahogy minden igyekezetükkel egyensúlyoznak a hepehupás utcákon. A sétálóutca ideális terep, csak mire eljutunk odáig, addig száz akadályon kell átmenni.
Anna nagyon élvezi, mindig lelkesen fogadja az ötletet, hogy gurulva menjünk. Julcsit noszogatni kell, illetve ez enyhe kifejezés: ő nem is akarja hozni a korit, én viszem hátizsákban, és olykor hajlandó felvenni. Pedig miatta találtam ki az egészet, hogy mozogjon, erősödjön, hátha megússzuk az apró termete miatti kezelést.Egyelőre fél év haladékot kaptunk, akkor megyünk újabb mérésre az endokrinológiára. Na, ha már itt tartok leírom a dilemmámat. Picike, a 3 percentilis alatt van a magassága, a laborvizsgálatok be is bizonyították, hogy alacsony a növekedési hormon szintje. Elvileg elkezdhetné a hormonkezelést. Csak kérdés, akarjuk-e. Mivel ő még kicsi, nem tudom rábízni a döntést, pedig ez lenne a legegyszerűbb. Így rám marad, illetve ránk, de Karcsi csak úgy kommentálja az eseményeket, hogy "majd megnő". Ezen fenn is akadhatnék, hogy miért nem foglalkozik a problémával, de egyáltalán nem vagyok biztos benne, hogy nem neki van igaza, és majd tényleg megnő. Valaki igazán megmondhatná, mekkora lesz, ha nem kap kezelést:) De sajnos ilyen valaki nem létezik, így marad a dilemma.

1 megjegyzés:

Virag írta...

uuuu basszus ne már, nekünk az a véleményünk, hogy ne hagyd! vagy egy jó ötlet: vidd el homeopata endokrinologushoz, szoval valami alternativ dokihoz is! hatha az megnyugtat tegedet!