2011. november 6., vasárnap

Vendégség vendégség hátán

Nagy a nyüzsgés mostanában körülöttünk. Az elmúlt hosszú hétvégén itt volt két család egy-egy 14 hónapos kicsivel és elhozták Márkot és kicsi Annát is. Nekik mindig nagyon örülnek a lányok, sőt egyre jobban, mert azóta már többször is találkoztunk.

Majmok az ebédnél:

 A majmok mászni tanulnak a kismajmoktól:

Másnap mi mentünk Zsuzsáékhoz, ott is négy gyerek várt minket. A lányok erre úgy reagáltak, hogy az idő nagy részében egymásba bújtak, mintha otthon lennének és tudomást sem vettek a többiekről. Aztán a végére szocializálódtak, beálltak a fiús játékokba. Érdekes megfigyelni, ahogyan Julcsi és Márk megszereti egymást. Azért náluk sem úgy van, hogy egy csapásra összebarátkoznak, de ahogy egyre többször találkozunk, egyre nagyobb, bár sokszor titkolt örömmel üdvözlik egymást. Tegnap már nagyon jól ment a közös játék a kiskocsikkal, Anna is lelkesen beleélte magát.

Jártunk Laciéknál is egy mókás Halloween partin, ahol szégyenszemre csak mi mulasztottuk el a beöltözést. Karcsi szerint én banyának öltöztem. Szerintem ez épp fordítva van: otthoni banyából beöltöztem konszolidált, kedves társasági lénynek:) Szegény Karcsi viszont térdfájós és náthás betegnek öltözött. Másnap még felvette hozzá a torokgyulladásos jelmezét is, úgyhogy egyelőre még lábadozik. Ez éppen jó alibi volt neki, így hármasban mentünk el tegnap az orchidea-kiállításra, szép volt, és a lányokat nagyon érdekelte a virágkötés. 

Julcsi el is kapta a bemutató menyasszonyi csokor egy darabját, majd közölte, hogy Marcihoz megy férjhez. Hallod, Kriszta? Anna pedig azt énekelgette a kocsiban, hogy Kruchió Lacihoz megy feleségül és gyerekük születik. Az ő anyukájának már mondtam, nem volt ellenvetése:)

2 megjegyzés:

Kriszta írta...

Marci büszke mosollyal reagált, minket pedig nagy büszkeséggel tölt el a hír :)

Zsuzsa írta...

Ennek örülök! Akkor legközelebb már nem ér a lányoknak Marcit piszkálni, vőjelölt, védett fajta:)