2011. december 31., szombat

Az év utolsó napjai

Csendes napok itthon - ez volt a terv..., aztán volt minden más is közben, furcsa is lett volna, ha nem így van.
Karácsony napjaiban itt volt apukám, lógtak rajta az unokái naphosszat. Sajnos ezeket a pillanatokat nem sikerült megörökíteni.

Megnéztük a Művészetek Palotájában a Diótörőt, a Nemzeti Filharmonikusok előadásában, óriás- és kicsi bábokkal, szép díszletekkel, vetítéssel színesített előadást. A lányok tátott szájjal nézték végig.

Aznap este átjöttek hozzánk Karcsi Németországban élő barátai, köztük egy felnőtt testvérpár, akik úgy elszórakoztatták az aprókat, hogy öröm volt nézni.

Megtartottuk az immár hagyományos Eötvös-kollégista találkozót. A lányok nagy örömére gyerekesek is jöttek, így másnap délutánig tartott számukra a buli. Meg számunkra is. Jó volt.Másnap, vagyis 31-én játékkal és mozival folytattuk, megnéztük a Csizmás Kandúrt, mindenki nagy örömére. Azóta Zsebi cicánknak, akit eddig sem kíméltek, új szerepeket kell vállalnia a szerepjátékban.

December 31 dupla ünnep nálunk: Anna születésnapja. Öt éves lett! Kicsit fáradtak voltunk már a hosszú éjszaka és a mozi után, a csupasz asztalra (ez egy tizenkilenc fős bulit követő állapot után pozitívan is értékelhető) került a torta, de kárpótlásként nagyon finom lett.Azt hiszem, mindezek után a 2011-2012-es év fordulóját inkább átalszom. Majd jövőre koccintunk.

Nincsenek megjegyzések: