2012. szeptember 11., kedd

Julcsi iskolás lett

Várta, tetszik neki. Aranyos, kedves tanítónénije van. Mivel már régóta tanul olvasni, írni, számolni, magától vagy az 1-2 évvel idősebb barátnőitől, nem tűnik akkora nagy változásnak. Már régóta az volt a kedvenc játéka, hogy elvonult és feladatlapokat gyártott magának, képregényeket írt és rajzolt. Persze most töményebben kapja, el is fárad rendesen a nap végére, de minden reggel örömmel megy iskolába. Kicsit féltem, hogy nem találja majd elég érdekesnek, de nem így van, szerencsére.
A baráti kapcsolatok még alakulnak, mert az osztálytárs barátnőjének több barátnője is van, ő egy kedves, ismerős kisfiú mellett ül, nem a lányok mellett, a legjobb barátnő, Flóra másodikos, vele csak szünetekben találkozik. Illetve majd a bagolyklubban is, ami a jövő héten indul, természetismeret-foglalkozás.
Annával nagyon örülnek egymásnak, amikor napközi után találkoznak, itthon rögtön mennek cinkoskodni, bezárkóznak a szobájukba, aminek ajtajára ki is van írva: magánügytilosabelépés. Mi lesz itt később???
Nincsenek megjegyzések: